Carbon Ankle Seven

Za proizvodnju dinamičnih ortoza za stopalo i skočni zglob

Dinamika bez kompromisa

Ako imate slabu ili potpuno nefunkcionalnu muskulaturu za podizanje ili spuštanje stopala ili za ekstenziju kolena, zavisite od ortoze za stopalo i skočni zglob koja vam pruža sigurnu i delotvornu potporu tokom pokreta i hoda.

Zahvaljujući karbonskim oprugama ortoze Carbon Ankle Seven, moguće je napraviti ortoze za stopalo i skočni zglob koje imaju izuzetno malu težinu, a mogu da podnesu velika dinamična opterećenja. One vam omogućavaju prirodniji hod bez mnogo napora.

Razlog leži u inteligentnom dizajnu i modernom karbonskom materijalu. Karbon je mnogo lakši i znatno stabilniji od sličnih materijala uprkos tome što je izuzetno tanak. Njegove karakteristike povraćaja energije omogućavaju naročito dinamičan obrazac hoda.

Dizajn ortoze je pravljen po meri i u skladu sa određenim zahtevima. Uz ortozu mogu da se nose standardne cipele.

Karbonska opruga

Karbonska opruga kao komponenta ortoze za potkolenicu rezultira kao prirodan i dinamičan način hodanja.Kratak pregled pogodnosti

Vaš izbor cipela

U zavisnosti od toga koliko su potrebe kompleksne, možete da nosite normalne cipele (sa visinom pete od 10 do 30 mm).

Individualni dizajn

Ortoze su pravljene po vašoj meri u skladu sa vašim zahtevima.

Čuvanje snage

Energija proizvedena udarom pete se čuva i vraća prilikom odizanja prstiju.

Prirodni hod

Baš kao prirodno stopalo, i karbonska opruga se blago okreće spolja za vreme hoda. Ona takođe podupire vaše pokrete – ekstenziju zgloba kolena i kuka. To vam omogućava prirodni hod.

Aktivnost

Da li ste vrlo aktivni ili učestvujete u sportovima, pa vaša ortoza mora da vam pruži potporu, naročito pri iznenadnom menjanju brzine trčanja i hodanja? Ortoza Carbon Ankle Seven je napravljena tačno prema vašim zahtevima. Od toga naročitu korist imaju deca.


Dodatna oprema

Slični proizvodi