Epi Forsa Plus ortoza za lakat

Ciljana i kontrolisana kompresija mišića podlaktice

Pomaže u slučaju teniskog i golferskog lakta

Teniski ili golferski lakat nastaje zbog prenaprezanja mišića podlaktice i hvatišta tetiva. Ortoza Epi Forsa Plus je napravljena naročito za te tegobe. Primenjuje ciljani i kontrolisani pritisak na obolelu muskulaturu podlaktice, ublažavajući bol u velikoj meri.

Ortoza pomaže kod akutnih tegoba, ali može da se nosi i u preventivne svrhe tokom repetitivnih manuelnih aktivnosti. Dostupna je i u verziji sa plastičnim ojačanjem i istim načinom rada: Epiflex. Vaš lični ukus će odlučiti koju ćete verziju izabrati.

Plastično jezgro

Stabilno, mekano i podstavljeno plastično jezgro omogućava optimalnu podelu pritiska u ortozi.

Materijal prijatan za kožu

Epi Forsa Plus je proizveden bez šavova, nosiocu je značajno poboljšan komfor. U kombinaciji sa prijatnim velur materijalom, izbegnuta je iritacija kože.

Pelota

Pelota može biti individualno pozicionirana za ciljnu mikro-masažu.Kratak pregled pogodnosti

Prevencija

Epi Forsa Plus primenjuje ciljani i kontrolisani pritisak na muskulaturu podlaktice što osetno ublažava bol. Čak i posle ublažavanja akutnih tegoba, možete da nosite ortozu u preventivne svrhe tokom sporta ili repetitivnih manuelnih radnji koje često rezultuju neprijatnom upalom.

Bez neprijatnih šavova

Epi Forsa Plus ima prijatan materijal koji je blag prema koži i udoban za nošenje, čak i tokom fizičkog naprezanja kada se znojite. Štaviše, ortoza se proizvodi bez šavova, što sprečava pojavu neprijatnih tačaka pritiska. Udobnost je primetna u osetljivim predelima, naročito duž ivica.

Moderan dizajn

Delotvornost ortoze je svakako najveći prioritet. Ali, pažnja mora da se posveti i izgledu, pogotovo ako želite da nosite Epi Forsa Plus u preventivne svrhe tokom dužeg vremenskog perioda. Moderan i atraktivan dizajn ogleda se u diskretnim sivim nijansama, a ortozu možete lako da nosite ispod odeće sa dugačkim rukavima.

Indikacije

  • Epicondylitis humeri radialis (teniski lakat)
  • Epicondylitis humeri ulnaris (golferski lakat)


Dodatna oprema


Slični proizvodi