Malleo Sensa steznik za skočni zglob

Sensa Line steznik za skočni zglob

Poboljšana sigurnost za skočni zglob

Malleo Sensa pruža potporu vašem skočnom zglobu posle povrede ili upale. Pomaže u ublažavanju bola i stabilizuje zglob. Vaša sloboda pokreta je očuvana. Pored toga, ciljana kompresija podstiče povlačenje otoka i efuzija.
Steznik je anatomski oblikovan.

Mrežasti deo

Olakšanje na osetljivom gornjem delu stopala i pete je omogućeno mrežastim delom. Ilustracija pokazuje gornji deo stopala.

3D ravno pleten materijal

Zahvaljujući specijalnoj metodi pletenja, adaptira se individualnom obliku stopala.

Pelota

Anatomski oblikovana pelota od Tehnogela na spoljšnjosti i unutrašnjosti omogućava ciljne mikro masaže skočnog zgloba.

Elastične ivice

Elastične ivice sprečavaju neudobno suženje.

Zone kompresije

3D ravno pleteni materijal omogućava specifične zone kompresije mogućim, na taj način pomaže da se smanji otok.Kratak pregled pogodnosti

Veća sigurnost u toku hoda

Posle povreda ili upala, važno vam je da možete sigurno da se krećete. Malleo Sensa stabilizuje vaš skočni zglob, pospešuje cirkulaciju, ublažava bol i podstiče povlačenje otoka i efuzija. Vaša sloboda pokreta nije ograničena.

Higijena koja je blaga prema koži

Malleo Sensa je vrlo blaga prema koži. Antibakterijska vlakna koja su integrisana u pletivo efikasno smanjuju rast bakterija i sprečavaju stvaranje neprijatnih mirisa. Funkcionalna vlakna upijaju vlagu i izbacuju je na površinu pletiva gde ona brzo ispari.

Dobro prijanjanje

Trodimenzionalna ravno pletena tkanina pruža udobnost. Savršeno se prilagođava telu, pa ne dolazi do zatezanja i stvaranja neprijatnih tačaka pritiska, naročito u osetljivim delovima kao što su peta i svod stopala. Rubovi su mekani i elastični, pa samim tim i udobni tokom nošenja.

Indikacije

  • Iritacija i oticanje skočnog zgloba
  • Osećaj nestabilnosti/nestabilnost ligamenata
  • Efuzija zgloba
  • Tendomiopatija

Često postavljana pitanja


Dodatna oprema

Srodni sistemi