Malleo Sprint ortoza za skočni zglob

Sigurnost i udobnost pri nošenju

Sloboda pokreta za vreme hodanja i tokom sporta

Posle akutnih povreda skočnog zgloba ili u slučaju hronične nestabilnosti, moderna aktivna ortoza pouzdano stabilizuje vaš skočni zglob. Istovremeno, vi možete da pomerite stopalo nadole i nagore – tako da vam sloboda pokreta nije ograničena dok hodate ili tokom sporta.

Odlično anatomsko prijanjanje, prijatna postava i materijal koji je blag prema koži i dopušta joj da diše obezbeđuju visok nivo udobnosti.

Traka za stabilizaciju

Kombinacija plastičnog okvira i trake za usmeravanje obezbeđuje odličnu stabilnost. Kao rezultat neželjeni pokreti su sprečeni.

Pomoć pri obuvanju

Trake za pomoć pri obuvanju omogućavaju lako navlačenje ortoze.

Sistem za zatvaranje sa kukama

Integrisane kuke omogućavaju optimalnu podršku za pertle i dozvoljavaju da se ortoza lako obuva i skida.Kratak pregled pogodnosti

Udobnost pri nošenju

Anatomski oblik u osetljivom predelu skočnog zgloba obezbeđuje udobnost. Stanjivanje materijala ispod stopala i izuzetno meka punjena postava sprečavaju nastanak tačaka pritiska.

Materijal koji je blag prema koži

Materijal je blag prema koži i dopušta joj da diše. Čak i tokom sporta, kad se znojite, vazduh može slobodno da cirkuliše, pa se toplota i vlaga ne zadržavaju na vašem stopalu.

Praktična u svakodnevnom životu

Zahvaljujući omčama za navlačenje, možete brzo da stavite Malleo Sprint i da je skinete. Poseban sistem fiksiranja pomoću kukica obezbeđuje dobro zatezanje pertli. Ortozu možete da nosite sa ili bez cipele.

Sloboda pokreta

Malleo Sprint vam pruža samopouzdanje jer je rizik od izvrtanja stopala smanjen. Istovremeno, i dalje možete da savijete stopalo bez problema. Dakle, vaša sloboda pokreta tokom hodanja ili sporta nije ograničena.

Indikacije

  • Povreda skočnog zgloba
  • Hronična nestabilnost
  • Prsnuće lateralnog ligamenta (prsnuće spoljašnjeg ligamenta)
  • Prsnuće medijalnog ligamenta (Prsnuće unutrašnjeg ligamenta)

Često postavljana pitanja


Dodatna oprema

Slični proizvodi