Manu Neurexa ortoza za šaku

Rani početak rehabilitacije posle moždanog udara

Čvrsto pozicioniranje ručnog zgloba i šake

Ruka ili ručni zglob mogu biti paralizovani posle moždanog udara ili oštećenja perifernih nerava. Pokreti su vam ograničeni i više ne možete pravilno da koristite šaku.

Manu Neurexa stabilizuje i podupire vaš ručni zglob i šaku u prirodnom, neutralnom položaju. To podstiče aktivne pokrete, jer što više koristite šaku i što pre započnete rehabilitaciju, to ćete u većoj meri obnoviti mobilnost.

Čičak trake

Čičak trake se mogu potpuno otvoriti. To Vam omogućava da samostalno postavljate i skidate ortozu.

Outlast materijal

Materijal za regulisanje temperature (outlast) sprečava razvoj toplote. Ovo smanjuje znojenje i ortoza se može nositi duži vremenski period.

Plastični spoj

Plastični spoj je individualno prilagodio za Vas ortopedski tehičar. Daje ruci i zglobu neophodnu podršku u pravom položaju.Kratak pregled pogodnosti

Vežbanje pokreta

Što češće budete koristili šaku i ručni zglob, to ćete povratiti veću slobodu pokreta. Da bi se to ostvarilo, Manu Neurexa stabilizuje vašu šaku i ručni zglob u prirodnijem i neutralnijem položaju. Na taj način, ortoza vam olakšava vežbanje pokreta ručnog zgloba sa terapeutom.

Prijatna za nošenje

Manu Neurexa je napravljena od vrlo prijatnog materijala (Outlast). Mekani rubovi sprečavaju iritaciju i rane. Znojenje bi trebalo da bude smanjeno kad nosite ortozu ceo dan. Zato je Manu Neurexa napravljena od materijala koji reguliše temperaturu i koji vam pruža neophodnu udobnost.

Štiti šaku i ručni zglob

Može doći do kritičnih situacija, pogotovo u ranoj fazi, na primer, tokom prebacivanja u invalidska kolica ili za vreme treniranja hoda. Manu Neurexa štiti vašu šaku i ručni zglob od spoljašnjih uticaja. Osećate se sigurnije. Osetljivost povređene ruke i šake može takođe da se popravi uz pomoć ortoze za šaku.

Indikacije

Pareza mišića podlaktice koja rezultira slabošću ručnog zgloba, na primer, posle moždanog udara, vratne diskus hernije, povrede vratnog pleksusa, oštećenja perifernih nerava. Naročito je pogodna za flakcidnu paralizu ili paralizu sa neznatnim spasticitetom u predelu šake/ručnog zgloba.


Dodatna oprema

Slični proizvodi