Aktivni svakog dana

Svaki korisnik invalidskih kolica ima svoje strasti, snove i potrebe. A Ottobock ima odgovarajuća aktivna invalidska kolica za svakoga. Osobe sa raznovrsnim dnevnim aktivnostima vole da koriste višenamenski Motus. Napravili smo robusni Ventus za one koji očekuju mnogo od svojih invalidskih kolica. Individualisti biraju Voyager Evo napravljen od materijala visoke tehnologije. Zahtevni vozači imaju Invader, napravljen po njihovoj meri. Oni koji žele da vode aktivniji život, dobiće kvalitetan proizvod ako odaberu model iz serije Avantgarde.
Svi modeli su udobni, bezbedni i imaju moderan dizajn. Za veću aktivnost, slobodu i kvalitetniji život.


Filtrirano prema:

Avantgarde CLT

Pored modularnog sklopa koji u potpunosti može da se konfiguriše, što je odlika serije Avantgarde, iskusni korisnici mogu da dobiju ceo zadnji okvir sa pozicioniranim zadnjim točkovima u jednom komadu.

više

Avantgarde CS

Avantgarde CS su sklopiva invalidska kolica za aktivnu upotrebu sa širokim spektrom mogućnosti. Zatvoreni prednji okvir sa integrisanim osloncem za stopala ima mogućnost podešavanja nagiba.

više

Avantgarde CV

Prilagodljiv i fleksibilan, model Avantgarde CV pruža maksimalne mogućnosti podešavanja. Veliki izbor opcija obezbeđuje najbolju moguću konfiguraciju – čak i u slučaju visokih zahteva.

više

Invader

Invalidska kolica sa okvirom u obliku kutije, poput Invadera, koji se individualno izrađuje prema krojnoj listi, pružaju maksimalnu udobnost u vožnji. Bez premca. Za individualiste sa visokim zahtevima.

više

Motus

Motus su podesiva invalidska kolica koja se prilagođavaju vašim zahtevima. Podešavaju se brzo i lako. Oslonci za stopala koji mogu da se zaokrenu u stranu i naslon podesiv po visini pružaju veću udobnost.

više

Ventus

Pouzdana, čvrsta i pravljena po narudžbini: Ventus su robusna invalidska kolica čvrste konstrukcije sa svedenim dizajnom okvira koja privlače svojim mnogostrukim kvalitetom.

više

Voyager Evo

Voyager Evo: jedinstven kao i vi. Odaberite materijale, boje i opcije koje vam najviše odgovaraju da bi vaš Voyager Evo bio jedinstven.

više