Avantgarde CS

Kompaktna, stabilna, pouzdana

Avantgarde CS

Vi ste aktivni, stalno ste u pokretu i ne želite da pravite kompromise po pitanju funkcionalnosti i dizajna vaših invalidskih kolica? Imamo dobre vesti za vas.

Avantgarde CS, invalidska kolica kompaktnog dizajna, pružaju vam neophodnu podršku u aktivnom svakodnevnom životu: dugovečne komponente visokog kvaliteta, mala veličina sklopljenih kolica, odlične mogućnosti pozicioniranja i veliki izbor opcija. Brendirani točkovi i efektne boje čine da vaš svakodnevni saputnik izgleda atraktivno.

Ilustracija prikazuje specijalnu opremu.

Spinergy

"Spinergy" zadnji točkovi ne samo što doprinose izgledu vaših kolica, već i obezbeđuju najveću moguću stabilnost. Zahvaljujući širokoj glavčini točka, izuzetno su snažni.

Stranica od laganog metala

Stranice od laganog metala pružaju snažnu bočnu potporu i osiguravaju vaš sedeći položaj. Standardni neoprenski umetak štiti vas od hladnoće tokom zime.

Stabilno i praktično

Jednodelni oslonac za stopala invalidskih kolica Avantgarde CS može da se podigne radi sklapanja ili da se zaokrene u stranu. Pruža udobnu potporu za stopala. Integrisano podešavanje nagiba obezbeđuje najbolji mogući položaj.

Prednji okvir u skladu sa vašim željama

U zavisnosti od željenog stepena kompaktnosti kolica i željenog ugla kolena, možete da birate između više različitih verzija prednjeg okvira. Primera radi, invalidska kolica Avantgarde CS su dostupna u verziji sa suženjem na prednjem okviru radi optimalnog usmeravanja nogu.Kratak pregled pogodnosti

Podešavanje šasije

Adapter zadnjeg točka koji može dvosmerno da se montira obezbeđuje precizno podešavanje tačke prevrtanja, tačno kako vi želite.

Elegancija i amortizacija

Prvoklasni "Froglegs" mekani rotacioni točkovi sa aluminijumskim naplacima imaju odlične vozne karakteristike i sposobnost amortizacije.

Korišćenje rukohvata kada je vama potrebno

Sklopivi rukohvati su uvek pri ruci kad je potrebno preći preko prepreka uz pomoć druge osobe. Posle toga, oni se brzo sklapaju pritiskom na dugme.

Bezbedan transport

Fiksiranje sklopljenih kolica obezbeđuje da se ona ne rasklope sama u toku transporta.

Tetra otključavanje brzootpuštajuće osovine

Brzootpuštajuća osovina sa tetra otključavanjem omogućava osobama sa ograničenom funkcionalnošću šake da samostalno skinu zadnje točkove.

Adapter zadnjeg točka

Adapter zadnjeg točka koji usmerava točkove ka unutra i 84 podesiva položaja omogućavaju da se invalidska kolica prilagode vašim potrebama.

eSupport pruža podršku gde god da krenete

Sva neophodna podrška – što veća samostalnost. Prošireni obim aktivnosti zahvaljući pomoćnom pogonskom sistemu za invalidska kolica na ručni pogon.

Tehnički detalji

Aluminijum

Prirodno tvrda, lagana legura aluminijuma koristi se kao osnovni materijal za okvir invalidskih kolica Avantgarde.

Plastifikacija

Postojana plastifikacija prekriva površinu metala i stvara blistave efekte boja u skladu sa vašim ukusom.

Amortizer

Amortizer ublažava udare u tlo. To delotvorno pomaže u smanjenju problema kao što je stečeni spasticitet.

Tkanina tapacirunga

Najlonski materijal upotrebljen za tapacirung je blag prema koži, odbija prašinu i lako se održava.

Tehničke informacije

Tehnički podaci  
Maksimalna nosivost 140 kg
Neto težina sa širinom sedišta 40 cm i dubinom sedišta 40 cm Oko 11 kg
Širina sedišta 320–500 mm
Dubina sedišta 360–520 mm
Visina naslona 250–500 mm
Prednja visina sedišta 390–550 mm
Zadnja visina sedišta 360–510 mm
Materijal okvira Aluminijum


Dodatna oprema


Slični proizvodi