Invader

Invader – odanost perfekcionizmu

Beskompromisna individualnost

Ram u obliku kutije izrađen prema krojnoj listi, udobna vožnja i individualnost. Kad naši stručnjaci uzmu stvar u svoje ruke, sumnjičavi korisnici invalidskih kolica odmah se razvedre.

Vaše mere postavljaju standard

Iz opravdanih razloga: individualisti traže aktivna invalidska kolica koja im savršeno odgovaraju. Za vaš Invader, izrađujemo svaku pojedinačnu dužinu i ugaonu dimenziju prema vašoj specifikaciji. Cev sedišta može da se oblikuje prema vašoj anatomiji, a tapacirung naslona takođe može da se savršeno podesi prema obliku vašeg tela. Sportski oblik okvira je spoj stabilnosti i male neto težine – Proizvedeno u Nemačkoj.

Čvrsto, čvršće, Invader

Okvir u obliku kutije izrađujemo iz jedne cevi od aluminijuma 7020 T6, najčvršće od svih lemljivih legura aluminijuma. Čak se i viljuška rotacionog točka izrađuje iz jednog komada, a oslonac za stopala takođe može da se zalemi. Rezultat: maksimalna stabilnost, izuzetno mala težina i minimalno servisiranje.

Zašto biste pravili kompromise?

Ilustracija prikazuje opcije.

Prečnik osovine

U ponudi su različiti prečnici osovina za Invader: 12 mm i 25 mm.

Iz jednog dela

Viljuška rotacionog točka se izrađuje iz jednog dela i predstavlja spoj izvanredne stabilnosti i optimalnog usmeravanja. Bez podrhtavanja, bez posustajanja, lagana i okretna.

Maksimalna stabilnost

Oslonac za stopala može da se zalemi u željeni položaj. To poboljšava vozne karakteristike i stabilnost.

Uz Vas

U ponudi su stranice od čistog aluminijuma; možete izabrati i alternativnu verziju sa karbonskim vlaknima.

Konstrukcija okvira u obliku kutije

Nema ništa čvršće: konstrukcija okvira u obliku kutije, napravljena od aluminijuma 7020 T6, garantuje potpunu stabilnost i uravnoteženu vožnju.Kratak pregled pogodnosti

Vrhunska stabilnost

Invalidska kolica sa okvirom u obliku kutije trajno su zalemljena i načinjena od jedne cevi. Čak je i viljuška rotacionog točka izrađena iz jednog dela, a i oslonac za stopala može da se zalemi.

Dizajn po narudžbini bez kompromisa

Okvir u obliku kutije omogućava optimalno rukovanje, dok dizajn po narudžbini pruža maksimalnu individualnost. Sportski oblik okvira predstavlja spoj izuzetne čvrstine i male neto težine. Jednostavno bez premca.

Optimalne vozne karakteristike

Invader je izuzetno stabilan, ali i izuzetno okretan.

Za velike i male

Fleksibilna izrada po narudžbini izlazi u susret posebnim potrebama i prilagođava se individualnim proporcijama.

Tehnički detalji

Individualno pravljeno po narudžbini

Svaka pojedinačna dužina i ugaona dimenzija u dizajnu izrađena je prema željama kupca. Radi izrade Invadera, naši stručnjaci prave 3D CAD simulaciju prema merama vašeg tela.

Konstrukcija od aluminijuma

Aluminijum 7020 T6, najjači lemljivi aluminijum, koristi se za leguru aluminijuma. Materijal se seče po meri, savija se po narudžbini i lemi se da bi se napravio okvir. Završena struktura rama se usavršava kroz tri etape procesa žarenja radi smanjenja unutrašnjih naprezanja.

Tehničke informacije

Tehnički podaci  
Minimalna zadnja visina sedišta 330 mm
Maksimalna prednja/zadnja visina sedišta 530 mm
Visina naslona Od 220 mm
Visina potkolenice 250–500 mm
Širina
Sa nagibom točka od 1°
Sa nagibom točka od 3°
Sa nagibom točka od 6°

Širina sedišta + 140 mm
Širina sedišta + 160 mm
Širina sedišta + 220 mm
Dužina okvira Izrada po narudžbini
Dužina sa/bez oslonca za stopalo Mera po narudžbini
Visina Mera po narudžbini
Maksimalna težina korisnika 120 kg
Transport - težina 7–8 kg

Dimenzije i mere su drugačije za svaki Invader, pošto se sva kolica prave prema krojnoj listi. Težina gotovih trajno zalemljenih invalidskih kolica Invader je obično između 7 i 8 kg za širinu sedišta od 380 mm i dubinu sedišta od 400 mm, u zavisnosti od izbora zadnjih točkova.


Dodatna oprema


Slični proizvodi