Elektromotorna invalidska kolica

Mobilnost je mnogo više od opsega pokreta. Mobilnost je kvalitetan život. Ottobock je usredsređen na individualne potrebe onesposobljenih lica. Pored individulnog prilagođavanja, razvoj naših elektromotornih invalidskih kolica zasniva se na visokim standardima za formu, funkciju i dizajn.


A200

A200 su idelna invalidska kolica za unutrašnji prostor. Zahvaljujući maloj ukupnoj širini i kompaktnom dizajnu, glatko prolaze kroz uzana vrata i hodnike, i laka su za manevrisanje.

više

B400

Unutra ili napolju – sa B400 uvek ste na pravom putu. Ova invalidska kolica su zaista sveobuhvatna zahvaljujući kompaktnom i postojanom dizajnu.

više

B500 serija invalidskih kolica

B500 može da se konfiguriše tako da ima zadnje ili prednje pogonske točkove. To nam omogućava da obezbedimo koncepte pogonskog sistema u skladu sa odgovarajućom opremom.

više

C1000 DS

Oni koji cene posebne stvari i očekuju veće performanse od svojih invalidskih kolica za upotrebu u spoljašnjem prostoru biće zadovoljni funkcionalnošću i udobnošću kolica C1000 DS.

više

C2000

Ako ste u situaciji da koristite invalidska kolica, uradite to na pravi način: C2000 je moćan i izdržljiv paket za upotrebu u spoljašnjem prostoru koji zauzima zasluženo mesto među vrhunskim proizvodima.

više

Xeno

Uživajte u slobodi uspravnog položaja uz elektromotorna invalidska kolica Xeno. Brz prelaz iz sedećeg položaja u fiziološki važno istezanje celog tela podstiče cirkulaciju i pomaže u zaštiti zglobova.

više