Koleno/noga


Patella Pro

Patella Pro je ortoza za dinamično poravnanje patele. Održava patelu u pravilnom položaju tokom pokreta fleksije i ekstenzije.

više

C-Brace® ortotronski sistem mobilnosti

Uz C-Brace®, Ottobock menja način razmišljanja u ortotici. Kao prvi mehatronski SSCO® sistem na svetu, on kontroliše i fazu oslonca i fazu njihanja pomoću jedinstvene senzorne tehnologije.

više

Genu Arexa

Posle povreda ligamenata u kolenu, steznik za koleno Genu Arexa sa čvrstim ramom stabilizuje koleno tokom procesa izlečenja i sprečava nepoželjne pokrete.

više

Xeleton

Posle povreda ligamenata, robusna Xeleton ortoza sa koleno sa čvrstim ramom stabilizuje koleno tokom procesa oporavka i sprečava neželjene pokrete.

više

E-MAG Active ortotski sistem

E-MAG Active – sistem zgloba kolena sa elektronskim upravljanjem za ortoze za paralizu noge

više

Genu Direxa i Genu Direxa open

Ortoze stabilizuju zglob kolena u slučaju tegoba i blagog ili umerenog osećaja nestabilnosti (mlitavost ligamenata).

više

Genu Direxa Stable i Genu Direxa Stable open

Genu Direxa Stable i Genu Direxa Stable open pružaju stabilnost u slučaju tegoba s kolenom i osećaja nestabilnosti kad pokret zgloba mora da se ograniči.

više

Genu Sensa

U slučaju bola, otoka ili upale, Genu Sensa stabilizuje i rasterećuje koleno, podstiče njegovo funkcionisanje i ublažava bol.

više

Jednostrani zglobni sistem

U slučaju pareze ili paralize mišića noge, jednostrani zglobni sistem od Ottobocka pruža celokupnu aparaturu.

više

CarbonIQ zglobni sistem

Zglobovi sistema CarbonIQ su pogodni za ortoze po meri koje se koriste za delimičnu ili potpunu paralizu noge. Vrlo su lagani, izdržljivi i otporni na prskanje.

više