Proizvodi od A do Š

Carbon Ankle Seven

Zahvaljujući Carbon Seven karbonskim oprugama, moguće je napraviti ortoze za stopalo i skočni zglob koje imaju izuzetno malu težinu, a mogu da podnesu velika dinamična opterećenja.

više

CarbonIQ zglobni sistem

Zglobovi sistema CarbonIQ su pogodni za ortoze po meri koje se koriste za delimičnu ili potpunu paralizu noge. Vrlo su lagani, izdržljivi i otporni na prskanje.

više

C-Brace®

Uz C-Brace®, Ottobock menja način razmišljanja u ortotici. Kao prvi mehatronski SSCO® sistem na svetu, on kontroliše i fazu oslonca i fazu njihanja pomoću jedinstvene senzorne tehnologije.

više

Dorso Direxa Posture

Dorso Direxa Posture aktivno ispravlja torakalnu kičmu i stabilizuje lumbalnu kičmu, istovremeno rasterećujući obe oblasti.

više

Dorso Osteo Care

Dorso Osteo Care ortoza za kičmu pomaže kod osteoporoze. Gornji deo tela je ispravljen, muskulatura je ojačana, a regeneracija kostiju je poboljšana.

više

E-MAG Active

E-MAG Active – sistem zgloba kolena sa elektronskim upravljanjem za ortoze za paralizu noge

više

Epi Forsa Plus

U slučaju teniskog i golferskog lakta, Epi Forsa Plus u velikoj meri umiruje bolna hvatišta tetiva.

više

Epi Sensa

Epi Sensa aktivni steznik poboljšava cirkulaciju i tako podstiče reapsorpciju otoka i efuzija. Pomaže u ublažavanju bola.

više

Epiflex

U slučaju teniskog i golferskog lakta, izlivena, polutvrda plastična ortoza pomaže u ublažavanju bola i umiruje iritirana hvatišta tetiva.

više

FreeWalk

U slučaju kompletne i nekompletne paralize noge, ortoza FreeWalk omogućava praktično prirodan hod i pruža veću sigurnost i stabilnost.

više

Genu Arexa

Posle povreda ligamenata u kolenu, steznik za koleno Genu Arexa sa čvrstim ramom stabilizuje koleno tokom procesa izlečenja i sprečava nepoželjne pokrete.

više

Genu Direxa Stable i Genu Direxa Stable open

Genu Direxa Stable i Genu Direxa Stable open pružaju stabilnost u slučaju tegoba s kolenom i osećaja nestabilnosti kad pokret zgloba mora da se ograniči.

više

Genu Direxa i Genu Direxa open

Ortoze stabilizuju zglob kolena u slučaju tegoba i blagog ili umerenog osećaja nestabilnosti (mlitavost ligamenata).

više

Genu Sensa

U slučaju bola, otoka ili upale, Genu Sensa stabilizuje i rasterećuje koleno, podstiče njegovo funkcionisanje i ublažava bol.

više

Lumbo Direxa

Lumbo Direxa pomaže u ublažavanju blagog i umerenog bola u lumbalnoj kičmi.

više

Manu ComforT i Manu ComforT Stable

U slučaju tegoba s ručnim zglobom, ortoze za ručni zglob Manu ComforT i Manu ComforT Stable pružaju pouzdanu potporu.

više

Manu Neurexa

Ortoza za oštećenje nerava u predelu ruke ili ručnog zgloba

više

Manu Sensa

Ublažava tegobe s ručnim zglobom i pruža nežnu potporu.

više

Malleo Sensa

Malleo Sensa pruža vašem skočnom zglobu neophodnu potporu posle povrede ili upale.

više

Malleo Sprint

Posle povreda skočnog zgloba ili u slučaju hronične nestabilnosti, aktivna ortoza pouzdano stabilizuje vaš skočni zglob.

više

Malleo TriStep

Malleo TriStep višefunkcionalna ortoza može da se podesi prema tri faze izlečenja posle povreda ligamenata skočnog zgloba.

više

Necky Color i Necky Color Forte

Posle trzajne povrede vrata ili u slučaju reumatoidnih tegoba, ortoze Necky Color i Necky Color Forte pružaju neophodnu potporu i sigurnost za vratni deo kičme.

više

Omo Neurexa

Omo Neurexa ortoza za rame pruža osetno rasterećenje, ublažava bol i doprinosi sveukupnom boljem držanju tela.

više

Patella Pro

Patella Pro je ortoza za dinamično poravnanje patele. Održava patelu u pravilnom položaju tokom pokreta fleksije i ekstenzije.

više

Tübingen ortoza za fleksiju i abdukciju kuka

Prema mišljenju prof. dr Bernaua, Tübingen ortoza za fleksiju i abdukciju kuka stvara optimalne uslove za potpuno sazrevanje kukova vašeg deteta bez ikakvih problema.

više

Jednostrani zglobni sistem

U slučaju pareze ili paralize mišića noge, jednostrani zglobni sistem od Ottobocka pruža celokupnu aparaturu.

više

WalkOn i WalkOn Trimable

WalkOn/Trimable pomaže u podizanju stopala kad je muskulatura paralizovana, stabilizuje i blago podupire skočni zglob radi prirodnog obrasca hoda.

više

WalkOn Flex

WalkOn Flex pomaže u podizanju stopala kada je muskulatura za podizanje stopala paralizovana, istovremeno dopuštajući maksimalnu slobodu pokreta.

više

WalkOn Reaction

WalkOn Reaction koristi reakcionu silu tla da pomogne u podizanju stopala i zgloba kolena u slučaju blage paralize donjih udova.

više

Xeleton

Posle povreda ligamenata, robusna Xeleton ortoza sa koleno sa čvrstim ramom stabilizuje koleno tokom procesa oporavka i sprečava neželjene pokrete.

više