Manu Neurexa ortoza za šaku

Rani početak rehabilitacije posle moždanog udaraKratak pregled pogodnosti

Vežbanje pokreta

Što češće budete koristili šaku i ručni zglob, to ćete povratiti veću slobodu pokreta. Da bi se to ostvarilo, Manu Neurexa stabilizuje vašu šaku i ručni zglob u prirodnijem i neutralnijem položaju. Na taj način, ortoza vam olakšava vežbanje pokreta ručnog zgloba sa terapeutom.

Prijatna za nošenje

Manu Neurexa je napravljena od vrlo prijatnog materijala (Outlast). Mekani rubovi sprečavaju iritaciju i rane. Znojenje bi trebalo da bude smanjeno kad nosite ortozu ceo dan. Zato je Manu Neurexa napravljena od materijala koji reguliše temperaturu i koji vam pruža neophodnu udobnost.

Štiti šaku i ručni zglob

Može doći do kritičnih situacija, pogotovo u ranoj fazi, na primer, tokom prebacivanja u invalidska kolica ili za vreme treniranja hoda. Manu Neurexa štiti vašu šaku i ručni zglob od spoljašnjih uticaja. Osećate se sigurnije. Osetljivost povređene ruke i šake može takođe da se popravi uz pomoć ortoze za šaku.

Indikacije

Pareza mišića podlaktice koja rezultira slabošću ručnog zgloba, na primer, posle moždanog udara, vratne diskus hernije, povrede vratnog pleksusa, oštećenja perifernih nerava. Naročito je pogodna za flakcidnu paralizu ili paralizu sa neznatnim spasticitetom u predelu šake/ručnog zgloba.


Dodatna oprema

Slični proizvodi