WalkOn Flex ortoza za pomoć pri dorzifleksiji - 28U22Kratak pregled pogodnosti

Veća sigurnost

Stičete sigurnost zato što WalkOn Flex podupire i podiže vaše stopalo tokom faze njihanja dok hodate. Rizik da vrhom stopala zapnete za, na primer, ivice tepiha ili neravan teren, je smanjen.

Fleksibilnost za vas

Pod uslovom da su ispunjeni fizički uslovi, WalkOn Flex pruža veću mobilnost u skočnom zglobu i kolenu. To vam olakšava hod pod neravnim površinama. Takođe, ortoza pruža umerenu potporu tokom pokreta prelaza – baš onako kako vama treba.

Prirodnije kretanje

Sa ortozom WalkOn Flex možete prirodno da se krećete tokom dana. Kad čučnete ili kad se penjete uz stepenice, možete normalno da opteretite predeo oko prstiju. Ortoza WalkOn Flex je idealna za brojne svakodnevne situacije.

Lagana i diskretna

Ortoza WalkOn Flex je lagana, tanka i neprimetna ispod odeće. Pelota za list, koja može da se skine, čini je još prijatnijom i udobnijom. Napravljena je od materijala koji reguliše temperaturu (Outlast) što umanjuje pregrevanje i znojenje.

Korišćenje uobičajene obuće

Ortoza odgovara bilo kojoj cipeli koja pruža potporu. Samo treba da se pobrinete da cipela ima ojačanu petu. Da biste stavili ortozu, treba da je postavite u cipelu i da uvučete stopalo.

Čvrsta i izdržljiva

Ortoza WalkOn Flex je izuzetno čvrsta. Njena izdržljivost je dokazana prilikom probnih testova i dugotrajnog funkcionalnog testiranja.

Serija proizvoda WalkOn

Postoje četiri ortoze WalkOn. To omogućava vašem doktoru ili ortopedskom tehničaru da izabere proizvod koji najviše odgovara vašem stanju i stepenu paralize.

Indikacije

  • Slabost dorzifleksora sa blagim spasticitetom
  • WalkOn Flex se naročito preporučuje u slučajevima umanjenog kapaciteta dorzifleksije posle dugotrajne aktivnosti (zamora mišića).
  • Ortoza WalkOn Flex je pogodna za unutrašnju i spoljašnju upotrebu od strane korisnika koji imaju stabilan skočni zglob i neoštećenu motornu kontrolu kolena.

Indikacija slabosti dorzifleksora se često dešava posle moždanog udara, traumatske povrede mozga, multiple skleroze, neuromuskularne atrofije ili peronealne paralize.


Dodatna oprema

Slični proizvodi