WalkOn Reaction ortoza za pomoć pri dorzifleksiji - 28U24

Hening sa ortozom WalkOn Reaction i psom


Kratak pregled pogodnosti

Henning_WalkOn Reaction_ walking

Prirodniji hod

WalkOn Reaction omogućava skoro prirodni hod. U zavisnosti od trenutne faze u ciklusu hoda, posebna struktura ortoze (čeoni kontakt) potpomaže ekstenziju i fleksiju kolena. Vaš obrazac hoda postaje ravnomerniji.

Henning_WalkOn Reaction_movement

Ređi kompenzacioni pokreti

Kompenzacioni pokreti mogu da ukažu na znake trošenja. WalkOn Reaction ih proređuje visokim povraćajem energije. Hodate simetričnije zato što ortoza akumulira energiju pri udaru petom i oslobađa je tokom pokreta prelaza stopala.

Henning_WalkOn Reaction_unevenness

Veća sigurnost

Stičete sigurnost zato što WalkOn Reaction podupire i podiže vaše stopalo tokom faze njihanja dok hodate. Rizik da vrhom stopala zapnete za, na primer, ivice tepiha ili neravan teren, je smanjen.

Henning_WalkOn Reaction_putting on the orthosis

Korišćenje uobičajene obuće

Ortoza odgovara bilo kojoj cipeli koja pruža potporu. Samo treba da se pobrinete da cipela ima ojačanu petu. Da biste stavili ortozu, treba da je postavite u cipelu i da uvučete stopalo.

WalkOn Reaction_lightweight and discreet

Lagana i diskretna

WalkOn Reaction je lagana, tanka i neprimetna ispod odeće. Pelota za cevanicu pruža još veću udobnost. Napravljena je od materijala koji reguliše temperaturu (Outlast) što umanjuje pregrevanje i znojenje.

Henning_WalkOn Reaction_durability

Čvrsta i izdržljiva

Ortoza WalkOn Reaction je izuzetno čvrsta. Njena izdržljivost je dokazana prilikom probnih testova i dugotrajnog funkcionalnog testiranja.

Serija proizvoda WalkOn

Postoje četiri ortoze WalkOn. To omogućava vašem doktoru ili ortopedskom tehničaru da izabere proizvod koji najviše odgovara vašem stanju i stepenu paralize.

Indikacije

  • Slabost dorzifleksora sa ili bez blagog spasticiteta
  • Za blago oštećene mišiće zadužene za plantarnu fleksiju i za blagi poremećaj ekstenzije kolena (na primer, neprekidan zamor ekstenzora kolena tokom dugotrajnog stajanja ili hodanja)

Indikacija se često dešava posle moždanog udara, traumatske povrede mozga, multiple skleroze, neuromuskularne atrofije ili peronealne paralize.

Preuzimanje

Uputstvo za upotrebu WalkOn Reaction


Dodatna oprema

Slični proizvodi