Challenger 1E95

Multifunkcionalno protetičko fitnes stopalo

1E95 Challenger je multifunkcionalno protetičko stopalo koje je prvenstveno namenjeno za sportske aktivnosti, ali istovremeno je odličan izbor i za ugodnu šetnju šumom ili obavljanje svakodnevnih aktivnosti.

Za sportske tipove

Za razliku od konvencionalnih sportskih stopala, Challenger pruža veću kontrolu i samim tim poboljšan nivo stabilnosti prilikom naglih pokreta, kao i kod hodanja i stajanja. To čini Challenger pouzdanim i svestranim pomagalom koje možete koristiti kako za nedeljno trčanje u šumi, tako i za teniski turnir. Testirano je na nizu sportova kao što su košarka, rukomet, odbojka, fudbal, tenis, trčanje/džogiranje, fitness, cross-fit, biciklizam i rezultati su odlični. Obzirom na gore navedeno Challenger je percipiran kao najbolje stopalo u klasi za najveći broj sportova.

Stopalo se lako adaptira i primenjivo je na različite tipove amputacija i invaliditeta donjih ekstremiteta, podjednako za amputacije iznad kao i ispod kolena.Prednosti na prvi pogled

Spreman za aktivnost

Jedinstven dizajn Challengera čini tenis, košarku, trčanje i hodanje istim stopalom.

Vodootporan

Konstrukcija od karbonskih vlakana i titanijuma ostavlja bez brige u vodi i oko nje.

Apsorpcija udarca

Dobra apsorpcija udarca i visok povrat energije nude dobitnu kombinaciju za aktivnost.

Prilagodljiv

Challenger ima zamenljive klinove za petu za prilagodljive karakteristike prevrtanja u zavisnosti od individualnih potreba i sklonosti korisnika.

Preporučena mirkoprocesorska kolena

X3

U kombinaciji sa Genium X3, Challenger pomaže ljudima sa transfemoralnom amputacijom da maksimalno iskoriste način trčanja. Od opuštenog trčanja u šumi do brzih, spontanih pokreta na košarkaškom terenu ili na teniskom meču - Challenger je idealno prilagođen širokom spektru sportova u kombinaciji sa Genium X3. Komponente proteze su takođe otporne na vodu i koroziju, pa možete učestvovati u sportskim aktivnostima na otvorenom, na primer na plaži.

Genium

Danas pametne tehnologije podržavaju osobe sa invaliditetom na mnogo načina. Jedna od takvih tehnologija koja svojim korisnicima nudi veću slobodu i svakodnevni kvalitet života zove se Genium. Isprobani mehatronički zglob kolena dodatno je usavršen i poboljšan na osnovu povratnih informacija korisnika i stručnjaka. Geniumom OPG (optimizovani fiziološki hod) omogućava evidentno poboljšan prirodni obrazac hoda.

Preuzimanje

Preuzmite dokument:

Uputstvo za upotrebu Challenger


Slični proizvodi