Juvo B4Šasija

Šasija

Šasija

Šasija električnih invalidskih kolica Juvo B4 je robusna, izdržljiva i zahteva vrlo malo dodatnog održavanja. Vožnju kroz uske prolaze i male prostore olakšavaju male spoljne dimenzije širine od samo 59 cm. Manji točkovi su dostupni za unutrašnju upotrebu.

Amortizeri pogonskog točka

Amortizeri pogonskog točka

Amortizeri pogonskog točka pogodni su za vožnju po neravnim površinama i pružaju bolju sigurnost i vozne karakteristike. Ovo se može dodatno optimizovati dodatnim prednjim amortizerima.

Zaštita od prevrtanja

Zaštita od prevrtanja

Ugrađena zaštita od prevrtanja poboljšava sigurnost i štiti od oštećenja tokom vožnje unazad.

Kontrolni uređaji

VR2

VR2

Provereni VR2 je naš osnovni upravljački uređaj koji se može programirati prema potrebama korisnika. Kontrolna tabla je podeljena na tastaturu, dva LED ekrana i džojstik. Utor za punjenje nalazi se na donjoj strani.

TEN°

TEN°

Kontrolna jedinica TEN ° ima velike ergonomske prednosti za korisnika: npr. Mali naslon za ruke sprečava zamor ruku. Inovativna rotirajuća kontrola sa uglom rotacije od 10 ° olakšava pristup kontroli brzine. Ekran u boji od 3,5 inča daje dobar pregled korisničkog interfejsa.

Kontrola za pratioca

Kontrola za pratioca

VR2 i TEN ° mogu se kombinovati sa pratećim uređajem za upravljanje. Ovaj uređaj se može postaviti na zadnju stranu kolica ili na levu ili desnu stranu. Na ovaj način pratiloc može da pomogne tokom vožnje. Takođe, ova kontrola olakšava upravljanje električnim podešavanjima kolica.

Sistemi za sedenje

Standardno sedište

Standardno sedište

Širina sedišta se može podesiti preko naslona za ruke. Bočne strane pružaju stabilnu potporu, a visina i dubina jastučića za ruke mogu se prilagoditi. Ručno podešavanje nagiba naslona za 30 ° takođe se može prebaciti na elektronsko. Pri transportu ili odlaganju kolica, naslon se može sklopiti na sedište. Oslonci za noge dolaze u različitim verzijama za sve sisteme sedišta.

Variably adjustable seat (VAS) - podesivo sedište

Variably adjustable seat (VAS) - podesivo sedište

VAS (variably adjustable seat) sedište može se podesiti u centimetrima. Standardno dolazi sa podstavljenim podesivim naslonom i ravnim jastukom za sedište.

Contour

Contour

U saradnji sa fizioterapeutima i radnim terapeutima razvili smo optimalno oblikovano sedište koje se može naručiti u različitim veličinama i oblicima kontura.

Osnova prednjeg dela sedišta je anatomski oblikovana, što obezbeđuje visok nivo bočne stabilnosti. Budući da je oblikovan prema obliku butine, jastuk omogućava rasterećenje kukova. Ugrađena "rampa" takođe doprinosi optimalnom položaju karlice. Zajedno sa zadnjim jastučićem za podršku pruža aktivnu podršku za održavanje položaja karlice. Obe komponente se mogu kombinovati sa standardnim i VAS sedištem.

Baxx line

Baxx line

Linija proizvoda Bakk sastoji se od ergonomski dizajniranih, tvrdih školjki koje pružaju visok nivo stabilnosti i udobnosti sedenja u svakodnevnom životu korisnika. Postoje dve visine naslona i tri vrste kontura. Veliki otvori čine naslon lakšim i poboljšavaju „mikroklimu“ sedišta zahvaljujući boljoj ventilaciji. Aluminijumska školjka je dostupna u različitim bojama. Bakk nasloni se mogu kombinovati sa VAS sedištem.

Jastuci

Jastuci

Zahvaljujući našem iskustvu u automobilskoj industriji, uspeli smo da razvijemo rešenja za penu za korisnike koji treba da sede duže vreme. Zahvaljujući poboljšanoj molekularnoj pokretljivosti pod opterećenjem, pena omogućava optimalnu raspodelu pritiska na karlici i butinama. Ova karakteristika, kao i smanjenje smicanja sila, dovode do smanjenja slučajeva upale izazvane produženim sedenjem. Postoji 9 različitih jastuka iz linija

Dodatno

Pomoć prilikom penjanja

Pomoć prilikom penjanja

Ova opcija vam omogućava da prevaziđete veće prepreke. Montira se u sredinu prednjeg dela i može se koristiti u bilo kom trenutku tokom vožnje. Prilikom ulaska i izlaska ručica se može pomeriti kako bi se olakšao prenos.

Magnetno LED svetlo

Magnetno LED svetlo

U slučaju udara, na primer, u okvir vrata ili nameštaj, magnetni držač štiti stakleno kućište od oštećenja ili gubitka jer LED lampica visi na kablu i lako se postavlja. Lampa se takođe može koristiti samostalno.

Električne funkcije sedišta

Električne funkcije sedišta

Osnovne funkcije podešavanja sedišta igraju značajnu ulogu u životu korisnika i doprinose njegovoj nezavisnosti. Podešavanje nagiba sistema sedišta do 45 ° omogućava najbolji mogući raspored pritiska i česte promene položaja. Podešavanje nagiba naslona može igrati važnu ulogu u hranjenju i svakodnevnoj nezi korisnika. Prilagođavanje visine sedišta za 35 cm korisno je tokom prenosa ili drugih svakodnevnih situacija kada je potrebno prilagoditi visinu.

Boje

White RAL 9016

White RAL 9016

Jet black RAL 9005 matte

Jet black RAL 9005 matte

Sparkle light orange

Sparkle light orange

Candy red

Candy red

Sparkle granny-smith

Sparkle granny-smith

Marine blue

Marine blue

Korištenjem različitih boja iz palete, korisnik elektromotorna kolica može priagoditi svojoj osobitosti.

Tehničke informacije

Tehnički podaci  
Brzine 6/7.2/10 km/h
Kapacitet baterije
AGM 53 Ah (C5), 62 Ah (C20)
Gel 63 Ah (C5), 74 Ah (C20)
Domet (prema ISO 7176-4) do
35 km s AGM baterijom 53 Ah (C5), 62 Ah (C20)
45 km s gel baterijom 63 Ah (C5), 74 Ah (C20)
Kontrolni uređaj VR2 ili TEN°
Max. nosivost 160 kg
Savladavanje prepreka 50, 85 ili 90 mm opcija
Savladavanje uzbrdica (prema ISO 7176-2) 7° (12%)
Ukupna širina 585–595 mm
Min. okretni radijus (prema ISO 7176-5) od 800 mm
Visina sedišta (u zavisnosti od sedišta) 410–570 mm
Širina sedišta 340–560 mm
Dubina sedišta 340–580 mm
Nagib naslona za leđa
-9° to +30° mehaničko podešavanje
0° to +30° električno podešavanje
Nagib sedišta 20°/45° električno podešavanje
Nagib sedišta -3° / 0° / 3° / 6° / 9°
Visina naslona za leđa 370–550 mm
Visina naslona za ruke 200–400 mm
Dužina potkolenice 150–540 mm
Max. vreme punjenja 12 h
Težina od 80 kg

Preuzimanje

Uputstvo za upotrebu Juvo