Otto Bock Sava - O nama

Otto Bock je vodeća svetska firma za proizvodnju ortopedskih pomagala, modula i delova za proteze, ortoze, materijale, opremu i alate za ortopedsku tehniku i rehabilitaciju, kao i proizvodnju plastičnih masa i informacionu tehnologiju. Matična firma Otto Bock Healthcare nalazi se u Nemačkoj u Duderštadtu, a firme ćerke i zastupništva u 43 zemlje na svim kontinentima.

Stalnim ulaganjem u razvoj i istraživanje Otto Bock može potvrditi kvalitet svojih proizvoda različitim sertifikatima kvaliteta; između ostalih ISO 9001, ISO 13485 i Öko - Tex. Svi proizvodi nose i CE znak.

Otto Bock Sava d.o.o. je deo kompanije Otto Bock i nadležna je za tržište na području Republike Srbije. Sedište Otto Bock Sava d.o.o. nalazi se u Kragujevcu, ul. Industrijska bb, a poslovne jedinice su u Nišu ul. Vojvode Mišića br. 5, u Beogradu ul. Paunova br. 82 - 84 i u Kruševcu ul. Vidovdanska 95/33.

Proizvodni program obuhvata:

- Kolica / veliki izbor funkcionalnih kolica za različite potrebe i mogućnosti /

- Proteze za gornje i donje ekstremitete

- Ortotička pomagala - ortoze, bandaže

- Materijale i opremu za ortopedsku tehniku

Svoju kompetenciju izgrađenu u segmentu zahtevnih individualnih pomagala Otto Bock koristi u proizvodnji individualnih ortopedskih uložaka i serijskoj ortotici: ortoze za kičmu, ortoze za koleno, skočni zglob i sve ostale delove lokomotornog sistema.

Naša firma želi da u saradnji sa domaćim subjektima stvori model efikasnosti, pouzdanosti i poverljivosti uz osnovni cilj: pomoć licima sa posebnim potrebama u rešavanju njihovog adekvatnog snabdevanja ortopedskim pomagalima. Zato Vas pozivamo da date podršku i uzmete aktivno učešće u svim oblicima saradnje radi ostvarivanja zajedničkog cilja.

Stručni tim Otto Bock Sava d.o.o. sastoji se od lekara, protetičara, fizioterapeuta, ortopedskog tehničara i ostalih pratećih saradnika. Osnovni moto Otto Bock Save je: Kompetentna pomoć.

Kako bismo mogli ispuniti potrebe naših klijenata i osoba sa invaliditetom, nastojimo da uspostavimo koristan i dobar transfer znanja i svih noviteta sa područja tehnološkog razvoja. Organizujemo seminare iz područja protetike, ortotike i rehabilitacije. U toku teorijskog i praktičnog dela polaznici seminara se osposobljavaju za samostalnu izradu pomagala što potvrđujemo izdatim sertifikatom.

Naš stručni tim je spreman da svojim savetima, a po potrebi i zajedničkom izradom kako standardnih tako i složenijih proizvoda pruži podršku. Osposobljeni smo za izradu najzahtevnijih pomagala i lincencirani za pomagala iz Otto Bock sistema.

Nikola Lukić, direktor