Ortopedski ulošci po meri - CAD/CAM tehnologija

NOVO u Otto Bock Savi! CAD/CAM tehnologija - Kompjuterska priprema i korekcije, mašinska izrada individualnih ortopedskih uložaka.

Ottobock ortopedski ulošci smanjuju posledice mikrotrauma i čuvaju lokomotorni sistem.

Ulošci su u potpunosti individualno prilagođeni uz pomoć savremene tehnike 3D otisaka stopala. Zavisno od potrebe korisnika imaju funkciju potpore, rasterećenja ili korekcije.

Prilikom izrade uložaka koristimo visokokvalitetne materijale koji su prilagođeni korišćenju u dodiru sa kožom. Svi materijali su certifikovani za medicinsku primenu.

Contour, Contour kids ulošci izrađuju se od višeslojnog materijala različitih tvrdoća. Materijal je elastičan i izdržljiv, pa je i otporan na klimatske promene. Male je težine i otporan je na udarce. Ne kliza.

Sport ulošci takođe se izrađuju od višeslojnog materijala različitih tvrdoća. S obzirom na povećana opterećenja materijal je otporan na habanje i visoko je opteretiv.

Comfort ulošci izrađuju se od posebnog materijala koji ima svojstva distribucije pritiska i posebno se preporučuje za korisnike s problemom dijabetičkog stopala.